luni, 14 mai 2012

vicii..


Cel mai important lucru pe care trebuie sa-l intelegem este ca in orice moment ALEGEM!! La fel de important este si intelegerea faptului ca suntem creatia alegerilor pe care le facem! Nu putem alege ce ni se intampla in viata, dar putem alege modul in  care vom reactiona! Avem abilitatea de a supravietui clipelor dificile si de a ne depasi neajunsurile. Avem capacitatea de a ne ridica deasupra circumstantelor negative, deoarece avem un  liber arbitru, libertatea si puterea de a alege!! Suntem creati pentru a trai prin alegeri!

Traim intr-o lume imperfecta, alaturi de alti oameni imperfecti! Nimeni nu ne promite o viata lipsita de durere sau dezamagire. Nimeni nu ne poate promite siguranta sau control total. Dar nu suntem singuri pe lume!! Fiecare dintre noi are parte de aceeasi conditie umana!! Fiecare dintre noi  are parte de nedreptate si trece prin durerea si sentimentul de pierdere care o insotesc!! Intrebarea nu este daca vom trece prin astfel de lucruri, ci modul in care vom trece prin ele!! Nedreptatea nnu ii ocoleste pe cei care reusesc in viata! Ei doar invta sa o accepte si sa-i faca fata intr-o maniera mai constructiva..

Durerea este inevitabila, nefericirea fiind doar o optiune....Insa, lucrurile care ne provoaca suferinta..ne si educa..;)

3 comentarii: